Skip links

Conquistador Zaman Çizelgesi

Süvari binicileri genellikle, basit bir yön ve derece elde etmek için kumaş ayakkabılara sahip yaklaşık üç çeyrek zırh giyerlerdi. Genellikle iyi bir göğüs zırhı, daha yüksek ayak kalkanları ve kumaştan eldivenler kullanırlardı. Kendi Amerika’nızın fethi ilerledikçe, zırhlar hafifleme eğilimindeydi çünkü mühimmat veya cıvataları durdurmak zorunda kalmamalıydı. Nemli iklim, buna rağmen, Dil siyah renk parçaları nedeniyle bunu durdurmaya çalışsa bile, çelik zırhla ilgili tahribata yol açtı. Birkaç fatih, saf pamuktan veya oklara karşı koyabilecek kadar sertleştirmek için mükemmel bir tuzlu su ikamesi olan maguey kaslarından yapılmış kapitone ceketler gibi bölgesel zırh biçimini takip etmekten çekinmiyordu.

Şimdiye kadar, fetihlerinden birkaç onurdan biri, domme’unu alan ve ona Batı Avrupalı ​​bir babadan doğan en eski erkek olan bir adamı getiren yerli bir kadın olan Los Angeles Malinche’yi denemektir.”Tonatiuh” olarak da adlandırılan, aksi takdirde sarı saçlarına sahip olan “Güneş Işınları Tanrısı” olan Alvarado, Cortés’in en güvenilir teğmenidir ve Cortés’e Meksika’nın güneyindeki yerleri araştırmak ve kolonileştirmekle görevlendirilmiştir. Alvarado, Maya İmparatorluğu’nun yeni izlerini keşfedebilir ve Cortés hakkında daha önce okuduklarına göre, bölgesel kültürel grupların birbirlerine olan güvensizliğini kendi avantajına kullanmak için kısa sürede kullanmıştır. Mermi silahlarından farklı olarak, en yeni fatihlere gerçek bir avantaj sağlayan, yakın mesafeli el ele silahlardı.

Hernán Cortés, Aztek İmparatorluğu’nun sömürgeleştirilmesinde sayısız astından yararlandı. Yeni seferi kaydettirdiğinde henüz 22 yaşında olan Gonzalo de Sandoval’dan daha fazla saygı duyduğu hiçbir şey yoktu. Cortés sıkışık bir öğrenciyken, Sandoval’a yöneldi. Yeni imparatorluğu yok ettikten sonra Sandoval eve döndü ve kendisi için gümüş aldı, ancak bir hastalıktan daha genç yaşta öldü.

Adam 1531’in başlarında Peru’ya ulaştı ve iki yıldan kısa bir sürede Peru’nun fethini tamamladı – adam yeni İnka imparatoru Atahualpa’yı yakaladı, fidye ödedi ve daha sonra sizinkini yönetti. Kısa bir süre sonra, Almagro’nun babasının ölümünün intikamını alırken Diego de Almagro II’nin emriyle öldürüldü. Üç hesap, büyük ana hatların içinde önemli zamanları ve kritik savaşları tanımlar, ancak en diğerleridir. Yerel modellerinin olay modundan uzak olmaması, konum özelliklerinin yüzlerce yıl boyunca küçültülmesine neden olur. Amerika’nın yeni Yabancı dil fethini kesinlikle yaşamanızı sağlayacak en yeni profil İspanyolcadır. Bunlardan birkaçı Cortes’in Charles V’e kadar olan karakterleri, Bernal Diaz del Castillo’nun ‘Yeni İspanya’nın Yeni Fethi’ ve Bernardino de Sahagun’un ‘Yeni Floransa Kodeksi’dir.

Karavan uygulaması

1570’lerde yeni İspanyollar, “Kuzey Florida”da Ajacán adlı Virginia’da bir yuva denediler. Kolonistler öldürüldü ancak, kesinlikle, gelecek yıl kurtarılan kişi. En son artan bulgular miktarı ve bu, yeni Yabancı Dil’in Amerika Birleşik Devletleri’nin ayrılmaz bir parçası olmaya çalıştığını doğruluyor, ancak yine de birçok ilgi çekici soruya cevap vermiyor. Bu nedenle, hikaye yerel galerilerde ve turistik broşürlerde iyi bir efsane olarak kalmaya devam ediyor.Muhtemelen en iyi onay, Okanagan yakınlarındaki büyük bir mezarlık web sitesindeki atılımdır, ancak onu bulmak için birden fazla ekip kullanıldı ve başarılı olamadı. En son bulgulara sahip olan bilim adamları, yeni İspanyolların İngilizlerin Kuzey Amerika’daki tüm mülkleri elinde tutmasına izin vermediğinden çok daha eminler. Muhtemelen kendi başlarına çaba sarf ettiler, ancak büyük olasılıkla yeni bölgenin daha soğuk kısımlarının gerçeklerine iyi hazırlanmamışlardı.

Sadece 5 30 gün boyunca potansiyel olarak üye olabilir ve kültürel geleneğe sahip insanları dahil etme ve küresel arka plan eğitimini geliştirme hedefini destekleyebilirsiniz. Palma’dan Mallorca’ya uzak Yahudi haritacı Abraham Cresques’in adamı Jehuda Cresques ve İtalyan-Mayorkalı Angelino Dulcert’in Prens Henry’nin sağlayıcısında haritacılar olduğu düşünülüyor. Ancak, en yeni sonlandırılmış Portekiz deniz grafiği, Pedro Reinel tarafından 1485’te üretilen ve yeni Batı Avrupa ve Afrika bölgelerini temsil eden büyük bir Portolan’ı deniyor ve Diogo Cão tarafından yapılan en son keşifleri gösteriyor. Reinel ayrıca, 1504’te enlemlerin bir işaretine ve bir cinch çiçeğinden temel görüntüye sahip bilinen ilk deniz haritasının yazarıydı.

  • Honduras’a bir yolculuk için deneme yaparken, ancak Meksika Şehri’ndeki yeni İspanyollar başlangıçta yasalarına meydan okumaya başladılar.
  • Pedro de Ursúa, El Dorado’yu ararken kendilerini kral ilan eden astları Lope de Aguirre tarafından öldürüldü.
  • Herhangi bir ihtiyaç duyulacaksa tamamlaması için kendisine sonsuz uzman sağlanmıştı.
  • Gonzalo Pizarro’nun ordusu onu geride bıraktı ve ardından bir savaş yerine istifa etmesi istendi.

1624’te, daha sonra Brezilya’nın Hollanda yuvası olan Pernambuco (Recife) şehrinin tüm halkı, Portekiz Engizisyonu tarafından Atlantik Okyanusu’nun diğer bölümünden o bölgeye engellenen Sefarad Yahudileriydi. Brezilya’nın avuç içlerindeki Hollanda ve Portekiz arasındaki mücadelede yeni Hollandalılar yeni Yahudiler tarafından desteklendi.Gine’den getirilen yepyeni altın, en yeni Portekizlilerden ve özellikle İspanya’dan olmak üzere kendi Avrupalı ​​komşularından ekonomik zamanı ateşledi. Dini ve bilimsel yönlerinin yanı sıra, bu keşif yolculukları çok etkiliydi.

Karavan uygulaması

Oyuncu bu kısa makaleyi eklemeyi reddetmeye devam etti, bu da çözümsüz kaldığımız anlamına geliyordu, ancak sorununu reddedebilirsiniz. Japonya’dan gelen oyuncunun ayrılık danışmanlığı reddedildi ve üyeliği, hayatı tehdit eden bir sayım etkili olduğunda askıya alındı. Top oyuncusu tüm sorunlarımıza ve ifadelerimize bir cevap vermekten kaçındı, bu yüzden yepyeni sorunu reddetmemiz gerekiyordu. Biz, tıbbi araştırmayı paket dışı perspektiflerle birleştiren yepyeni, yalnızca Pop Arkeoloji web sayfalarıyız. Yepyeni 1870’lerin değer avcısı Pat Smith’in, fıçı kanıtına sahip olduğu iddia ediliyor ve yeni 1930’ların iki fayda adayı, yıkılmış değeri keşfetme girişimlerinde öldü.

Conquestador’da bulunan son derece önemli kumarhane oyunlarından bir numaralı türlerin bu tür dizinine genel bir bakışı derecelendirin ve hangilerinin sizin için arzulandığını belirleyin. Son kullanma tarihi geçmemiş ve yakın gelecekte sona ermeyecek etiket verilerini keşfetmek önemlidir. Elbette, fiziksel bir alandaki dosyalara göz atmayı başaramazlar, bu sadece sizin doğrulama araçlarınızdır. Seçtiğiniz yeni mevduat tüccarı muhtemelen nakit çekmek için tasarlanmamış olabilir, bu yüzden birine dikkat edin.

Bölgedeki dış ticarete yönelik yeni yarı hakimiyet, Yabancı ve Hollandalıların ortaya çıktığı 17. binyılın başlarına kadar yeni Portekizliler tarafından sürdürüldü. Babalarının 1479’daki ölümünden hemen sonra, Aragonlu II. Ferdinand, Isabella’yı Kastilya’dan ayırarak iki krallığı birleştirdi ve İspanya’dan yeni bir İmparatorluk kurdu. Daha sonra evlilikten yeni Portekiz krallığını kullanmaya çalıştı. Özellikle, Isabella, yeni yabancı fatihleri ​​harekete geçirmek için Kolomb’un ilk seferini destekledi.

Sonunda, Amerikan savaşında daha önce hiç görülmemiş bir ateşli silah, fatihler tarafından işletilen yeni vahşi saldırı evcil hayvanını deneyin.Bunlar İrlanda kurt köpekleri, mastiffler ve geyik tazılarıydı, et aramak ve çantalardaki meydan okuyan savaşçılara saldırmak için getirildi. İyi bir geyik tazısı 80 cm’ye (30 inç) kadar bir zirveye sahiptir ve 40 kilograma (90 lbs) kadar ağırlığa sahiptir, Aztekler de dahil olmak üzere herkes için devasa bir manzaradır, bunlar sadece chihuahualara konulmuştur.

Karavan uygulaması

Taze bar, kazançlar açısından bile büyük bir yere konurken, canlı sohbet ve güler yüzlü temsilciler, burada en mermili kumar deneyimini denemek için yaratacaktır. Dünya önerilerine yönelik, oyuncu hissini artıran ve adil bir oyun yöntemi olan internet kumarhanesi ekibi için ücretsiz profesyonel eğitim kursları. Yeni Zelanda’dan gelen top oyuncusu, yepyeni kumarhaneden karlarını çekme konusunda zorluk yaşadı. Yeni KYC gerekliliklerini yürürlüğe koymuş olmasına rağmen, iddiaya göre iptal edilen komisyonu kendisine ulaşmamıştı. Oyuncuya birden fazla soru sorarak sorunu araştırmaya çalıştık ancak hiçbir tepki alamadık. Sonuç olarak, gerçeği daha sonra okuyamadık ve yeni şikayeti reddetmek zorunda kaldık.

Juan Rodríguez Cabrillo, 1542-43’te Alta California’nın yeni batı kıyısına baktı. Hernán Cortés’in şansı, 1511’de yeni İspanya’nın yeni valisi ilan edildiğinde Cortés’in güçlü bir ortağını uzaklaştıran Diego Velázquez de Cuéllar’ın Küba’yı fethinden sonra başladı. Bunlar Karayipler’deki birkaç ülkeydi ve anakaranın yeni geniş alanları değildi.

Karavan uygulaması: Mevduat İşlemleri

Portekizliler, kesinlikle Hristiyan yerel hanedanı hükümdar taliplerine dayanıyordu. 1546’dan 1547’ye kadar Francis Xavier, Ambon Bölgesi, Ternate ve Morotai Karavan uygulaması ‘den Maluku’da çalıştı ve oradaki Hristiyan inancına yeni temelleri uyguladı. İspanya’dan yeni dünyanın 1492’de yeni keşfi, İspanyol ve Portekiz kürelerinin keşiften çıkarılmasını popüler hale getirdi. Bu nedenle ülkeyi keşif ve sömürgeleştirmenin birkaç yönü üzerinde izole etti. Tordesillas Antlaşması (7 Yaz 1494) nedeniyle tazmin edildi ve bu, Papa VI. Alexander tarafından cuatro’nuza 1493’te verilen 2 boğayla imzalanan yeni sınırlamayı değiştirdi. Yeni pakt, Portekiz’e, Cape Verde’nin batısında 370 fersah (1.800 km) uzaklıkta, Karlı Kutup’tan Antarktika’ya kadar uzanan büyük bir meridyenin doğusunda keşfedilecek tüm toprakları sağladı.

Pizarro, onları birbirine karşı kışkırttığı için yerleşik İnka gruplarından kurtulmak için zayıf anlaşmalara saldırdı, birçok esir aldı ve 1533’te Peru’yu ele geçirdi. Yeni Yerel, birkaç durumda geri savaştı, ancak Pizarro ve kardeşleri bu tür ayaklanmaları bastırmak için şiddet kullandı. Yerli birinin çalınan ürünlerine bir şans biriktirdiler ve insanları öldürerek ve istediği şeylerden köleleştirerek dünya çapında ezici bir güç olarak tanındılar. İspanya’yı ele geçirmek için yeni Dünya’yı sömürgeleştirmeye çalışanlara fatihler deniyordu. Piyade, insanların çoğunluğu conquistador ordusu, sallet, cabacet, morion ve burgonet gibi daha temel malzemeden yapılmış kasklar giyerdi, azalan bir kenarla.

  • Soylular için doğmuş olsalar da, yeni de Soto ailesi en kötüsüdür ve Hernando servetini elde etmek için yeni dünyaya taşındı.
  • Almagro’nun destekçileri, henüz değil, şu anda onu öldürmekle suçlamak için buradaydı.
  • Oyuncu bu makaleyi eklemeyi reddetti, bu da eleştirilerini reddetmekten başka seçeneğimiz kalmadığı anlamına geliyor.
  • Ayrıca, yerel savaşçılar topografya ile deneyimlerini iyi bir his için kullandıklarında, aksi takdirde fatihler aşırı kendine güvenirse veya daha hızlı gruplar için izole edilirse, çok sayıda tersine dönüş olmuştu.
  • Alarcón, bugünkü Kaliforniya-Arizona sınırının çok yukarısındaki Colorado’ya yelken açmış olabilir.
  • İspanya’nın kendi yeni dünyanızın yeni 1492 keşfi, kendi Dilinin ve Portekiz madencilik alanlarının sınırlandırılmasını tercih etti.
  • Ebu Abdullah’ın dostu Abdülmelik, Osmanlı İmparatorluğu’nun yardımını alan Ebu Abdullah’ı ortadan kaldırmıştı.

Karavan uygulaması

Kılıçlar belirli stillerde ve uzunluklarda gelir, ancak aylar içindeki bıçaklar genellikle uzundur (bizim aksi takdirde 40’ımız kadar), incedir ve iki taraflı olabilir. Örneğin, Toledo malzemesinden üretilen en yeni bıçak, bir yerde biter ve bu nedenle silah hem bıçaklamanıza hem de 2 kılavuzda kesmenize olanak tanır. Genellikle bir rakip savaşçı olduğunuzda, mükemmel bir fatih için aşağı doğru kesmeye çalıştığınızda, ikincisi mükemmel bir bıçaklama kursu yapabilir ve düşmanını ölümcül bir göğüs yaralanmasıyla gönderebilir.Kılıçlar, kalkanlarınız basit bir metal parçasıyken, bir veya birkaç geçişli anlaşmaya sahip olabilir. O zamanın tanıdık bir Avrupa türü, bir ucu bükülmüş, bir el koruması rolünü oynamak için geri dönen ve diğer ucu öne doğru bükülmüş, böylece bir rakibin bıçağını veya silahını dolaştırabilir ve onları elinden alabilirsiniz.

Bölgesel sözlü tarih, en son felaketi yaşayan tüm yabancı dil birliklerinin kıyı için yapılan bir mücadele sırasında öldürüldüğünü söylüyor. İspanya ve Portekiz’den sayısız insanı toplayan de Soto, şimdi Amerika Birleşik Devletleri’ni keşfetmek için Yeni Dünya’ya yelken açtı. 1539’da de Soto, Florida’ya geldi ve Juan Ortiz adında iyi bir İspanyol’un yeni Mocoso’yla yaşadığını keşfetti. De Soto, tüm keşif boyunca yeni sakinleri iyi biri olduğuna ikna etme stratejisini kullandı ve aslında farklı zafer dereceleri vardı. Diego de Almagro, Pizarro en yeni zengin İnka Krallığı’nı yağmaladığında Francisco Pizarro’yu denedi, ancak Almagro o sırada Panama’daydı ve daha iyi bir maliyetle (adam sonunda saldırıya geldiğinde bile) gözden kaçırdı. Daha sonra, Pizarro ile olan kavgaları, adamın şimdiki Şili’yi bulduğu güneye doğru coşkulu bir yolculuğa yol açtı.

Bir şelale [açıklama bekleniyor] ve Chaco Simple buldu.İnka İmparatorluğu’nun yeni dış savunmalarını, günümüz Bolivya’sındaki And Dağları’nın tepelerine kadar delmeyi başardı, bunu yapan ilk Avrupalı, Francisco Pizarro’dan tam sekiz yıl önceydi. Huayna Cápac’tan gelen ordu ona meydan okumak için geldiğinde, Garcia daha sonra ganimetlerine geri çekildi ve San Pedro’ya yakın Paraguay Nehri’ndeki Kızılderili ortakları tarafından öldürüldü. 1620’lerde ve 1630’larda, yeni Hollanda Batı Hindistan Takımı birçok değişiklik karakolunu veya koloniyi kurdu. Yeni Yabancı Dil Gümüş Koleksiyonu ve İspanya’ya yardım etmek için Yabancı Dil Kolonilerinden gönderilen altın, 1628’de Piet Heyn tarafından ele geçirildi. 1629’da Surinam ve Guyana üslendi. [açıklama gerekli] 1630’da Güneybatı Hindistan Şirketi Brezilya’nın bir bölümünü yendi ve yeni Hollanda’nın yuvası (Mauritsstad’ı finanse eden, günümüzdeki Recife) kuruldu.

Conquestador Çekilme Tarihi Kısa Soruşturma

Ordular çoğunlukla Yabancı dil askerlerinden ve Avrupa ülkelerinden ve Afrika’dan gelen askerlerden oluşuyordu. Elbette nedenlere gelince, Conquestador’unuza ücretsiz bir hesap kaydettikten sonra gerçek bir gelirle oynayabilirsiniz. Bu kumarhane web sitesi, gerçek yaşam parasıyla bahis oynamanın kapsamlı avantajlarını sağlar. Kesinlikle koyduğunuz şeyi kaybetme riskiniz vardır ve ayrıca onur kazanma potansiyeline sahipsiniz.

Karavan uygulaması

Teknikler hem acemi valilerden başlatılmış, hem de Yabancı Dil Sömürge Amerika’nın içindeki uygulamalar sevdiklerinize veya yandaşlarınıza satın alınmış veya devredilmiştir. Her ikisi de, fatihlerin coşkulu bir yolculuğu, işe alınan ve savaşçılarını, ganimetlerinin cesaretlendirici bir yüzdesinden sağlayan birkaç etkili erkekti. Aragon’dan Kraliçe II. Ferdinand ve Kastilya’dan Naip, İmparatorluk için Kastilya’dan en yeni Batı bölgelerini sağladı ve vali Kristof Kolomb’a ve ilk fatihlere verilen yeni gücü geri çekti. Adam, hem yeni Amerika’da hem de Çin’de Dil İmparatorluğunun ilk yönetim organı olan Hint Adaları Konseyi’nde baş kraliyet kolunu kurdu.

O zamandan beri altmıştan fazla belgesel video klibi yaptı ve çok sayıda son teknoloji talimatı oluşturdunuz. Videoları kayıt için merkezlendi, ancak entegre seyahat, hükümet ve sosyal tarihle birlikte yaptım. Kendi Yeni Dünyanızın yepyeni keşfi, Üçüncü Türden Harika Bir ‘Yakın Karşılaşma’dır.

Liman hayranlarının promosyonunun bugün piyasada sunduğu genel bir bakışa ulaşmak istiyorsanız, çevrimiçi slot ücretsiz dönüşler belirlenmiş web sayfasını arayın. İster bahissiz ister para yatırma dönüşleri olsun, kendiniz için mükemmel bir promosyon akımı makarası seti bulacaksınız.Sadece en erken beş yerde teşvikler talep etmeyi başarmakla kalmayacak, aynı zamanda zafer oynamanız için size ek avantajlar da sağlanacaktır. Bunu bir depozito oluşturarak, bir etkinlik onurunu kazanarak, paranızı geri etkinleştirerek veya beş başka karışım video oyunu toplayarak yapabilirsiniz.

Kesinlikle onunla iletişime geçmenin bir yolu olsa da, Conquestador kumarhane inceleme ekibi hızlı yardım aradığınızda gerçek zamanlı kamera seçimini tercih ediyor. Yeni ajanslar gerçekten arkadaş canlısı ve yararlı olabilirsiniz ve birbirinize masaüstünüzden ve cep telefonunuzdan çağrılabilirsiniz. UKGC’deki lisansına uygun olarak, Conquestador Kumarhanesi tüm finansal bilgileri yönetir. Bu, tam güvenceye sahip web sitesinde para yatırabileceğiniz ve çekebileceğiniz anlamına gelir.

Karavan uygulaması

Avrupalı ​​genç erkekler, yoksullaşmaktan kurtulmanın bir yolu olduğu için askere kaydoldular. Katolik rahipler, yeni askerlere matematik, yaratma, teoloji, Latince, Yunanca ve kayıt konusunda eğitim verdi ve onlara mektuplar ve onaylı veri dosyaları yayınladı. Eğitimsiz genç bir işe alım, diğer birinci sınıf askerleri arasından, belki de liyakate göre seçilen bir silahlı kuvvetler komutanı oldu. Hidalgo ailesi için başka biri doğdu ve bu nedenle bunlar, finansal kaynaklar yerine belirli bilgiye sahip yeni Yabancı dil soylularından insanlardı. Ayrıca, belirli köklü soylu ailelerin oyuncuları, asker veya misyoner oldular, ancak öncelikle yeni ilk doğan mirasçılar değillerdi.

Yıldızlar

Hapis cezası hayatını kurtarmış olabilir; iddiaya göre yüz yaşına kadar yaşadı. Francisco Pizarro, 26 Haziran 1541’de Almagristas tarafından suikasta uğradı; Almagro’nun çocuğu Diego yakalanır ve Eylül 1542’de başı kesilebilir. Gonzalo Pizarro Peru’nun kontrolünü ele geçirdiğinde, 1542’deki Yeni Yasaların uygulanmasına karşı çıktı ve Vali Blasco Núñez de los angeles Vela tarafından tasvir edilen kraliyet otoritesine karşı mükemmel bir isyan başlattı. Ocak 1546’daki bir çatışmada, yeni vali atından indirilir ve başı kesilir.

Bayan Ayuso’nun Tanınmış Ekibi, Franco rejiminin siyasi liderlerinden yıllar önce, alternatif bir sayfa açmak isteyen kişilerden oluşuyordu. Milliyetçilikle ilgili olduğunda dikkatli davrandı, öncekine geri dönüş suçlamaları konusunda dikkatliydi. Madrid’in en yeni geleneksel lideri Isabel Díaz Ayuso, size “Yabancı dil konuşan bir Katolik’in bu şekilde konuşmasını” ve İspanya’nın Amerika için “toplum ve özgürlük” ürettiğini söyleyerek sizi gerçekten şaşırttığını söyledi. Mississippian şehrindeki Coosa Şefliği’nde kamp yapıyorsanız, de Soto ve harika adamları daha fazla kadın ve hizmetçiden kaynak ürettiler. Şef Tuskaloosa reddettiğinde, onu rehin aldılar ve Yerel ABD vatandaşları sonunda fatihlerin ihtiyaçlarını karşıladı. İnka’nın en yeni Kraliçesi Atahualpa, bu kadar küçük bir erkek baskısından hiçbir risk görmediği için fatihlerden grubu kalelerine kabul etti.

Ancak, keşfetme isteğinin altın görme isteğine bağlı olduğu söylenmelidir. Bu conquistador kaşiflerin en popüleri, en yeni Güneybatı Amerika’nın çoğunu arayan Hernando de Soto’dur. Moctezuma II, er ya da geç kendi halkı tarafından taşlanarak geçilir ve conquistadorlar geceleri hızlı bir kaçış yapmalı, dar bir şekilde tartılıp katledilmeden kaçınmalıdır. 1521’de Cortés geri döndü ve şehri kuşattı ve bu nedenle açlığa ve duruma düştü.Tenochtitlán, yoğun sinyallerinden daha azını sunan Yerel Amerikalıların ve ganimetlerle inanılmaz derecede zengin olan Cortés ve muhteşem fatihlerinin zevkine göre, kaçırmayı denedi. Şiddetli bir statüden beri devrildi ve ona markiden yeni bir terim sağlandı.

Karavan uygulaması

Taze sıkıntılı yolculuk Mexico City’ye döndü ve keskin bir saf yetersizlik hissedildi. De Soto, Yerli Amerikalılar ve diğer Batı Avrupalı ​​​​gelişmeler arasında yoğun bir düşmanlığa sahip olmak için yeni temelleri yerleştirmekle kalmadı, askerleri yerel halkı kesinlikle harap etmek için bu insanlarla birlikte teslim oldu. De Soto ve muhteşem adamları sadece bakmakla kalmadı, aynı zamanda yerli halkın çoğuyla anlaşmazlığa düştüler. Yeni fatihler kesinlikle hiçbir şefkat göstermedi ve birçok kişiyi iş ve cinsel tatmin için köleleştirdiler. Birden fazla savaşta savaştıkları yeni Timucuan’larla deneyim kazandılar. Etiketine rağmen (conquistador işlevi “fatih”), yeni fatihler ayrıca Avrupalıların vizyonundan görülmemiş en yeni alanları tartışma ve belgeleme isteğiyle kararlıydı.

Evde, bu savaşlar El-Endülüs’teki Müslüman haydutların tavırlarında belirli Avrupa adımlarını birleştirdi. Bu programlar, keskin bir pusu sayesinde harikalar nedeniyle rakipleri yakalamaya çalışan kısa toplulukları içeriyordu. İspanya ve Portekiz’in baskın olduğu keşiflerin yanı sıra, Avrupa ülkelerinin geri kalanı da Yeni Dünya’nın sömürgeleştirilmesine yardımcı oldu.

Cortés, Küba’nın en yeni gran’ı olma yolunda yükseldi ve sonunda 1519’da anakaraya coşkulu bir yolculuk yaptı. Ancak Velázquez’in deneyimleri yıllar içinde kötüleşti ve Velázquez, Cortés’i keşif gezisinden çıkarmaya karar verdi.Cortés bu yüzden emri ihmal etti ve her neyse yelken açtı ve böylece talep edilen yasadışı oldu.

Yeni Dil görünürlüğü, yerleşimciler ve ordunun yeni Filipinler’e gitmesine kadar 1663’e kadar sürdü.Ana Ternatean nüfusu, Manila’ya geri ödeme yaparak, daha sonra Ternate’den yeni yerel hükümet haline gelen şeyle Yabancı dilinize giriş yapma kararı aldı. Dávila, Gil González Dávila’yı kuzeye doğru keşfetmesi için ve Pedro de Alvarado’yu Guatemala’yı keşfetmesi için gönderdi. 1524’te Francisco Hernández de Córdoba ile başka bir keşif gezisi düzenledi, 1526’da Dávila nedeniyle orada gerçekten gerçekleştirildi, o zamanlar 85 yaşındaydı. Dávila’nın kızları, Florida ve Mississippi’den gelen Rodrigo de Contreras ve fatihi, Küba’nın yeni Valisi Hernando de Soto ile evlendi.

Karavan uygulaması

Conquestador Casino’nun güvenlik Rehberi puanını hesaplarken insanların düşündüğü şeylerden uzak bir açıklama araştırın. Koruma Endeksi, taze samimiyeti, adaleti belirlemek için kullandığımız ana ölçüttür ve veritabanımızdaki internetteki casinoların en iyisini seçebilirsiniz. Conquestador Gambling enterprise tarafından sağlanan bonusları araştırın ve şimdi hiçbir depozito ekstra teklifleri ve ilk depozito hoş geldin teşvikleri alacaksınız. Bu açıklamada belirtilen önerilere dayanarak, Conquestador Local casino’nun gerçekten çok iyi bir çevrimiçi casino olduğunu kesin olarak belirtebiliriz.

Conquistador Gezileri

Üçüncü milenyumun başında, mevcut çağ diliminde son ancak varoluş için, eskinin enkazından ve tarihin acımasız Şubat’ından en yeni dünyaları inşa ediyor. Ancak, kendi tarihinizden de bildiğiniz gibi, etik yabancı kurallar her zaman politikadan daha soğuk gerçeklikten yönetilir.Cin birinin kabından çıkmaya çalıştığı için, kayıt kaçınılmazdır. Dünya çapında insanlar And Dağları’nın en ıssız vadilerine doğru güç hatlarına doğru sürünürler. Bartolome de las Casas’ın 1542’de bu bireysel koşulları yazdığında, Meksika’daki yeni Aztek topluluğunun keşfinden ve fethinden bu yana sadece yirmi yıl geçtiğine inanmak şaşırtıcıdır. Peru’dan uzaktaki Yüksek And Dağları’ndaki İnkaların Yüksek İsyanı’nın ritmi olarak sadece 3 yıldı.

Yabancı dil hizmetçi adayları Meksika’nın Sinaloa kentinden eyalette onları kabul ettiklerinde, 1536’ya kadar Sakinler arasında seyahat ettiler. 1539’da, bulguları, “kuzey gizeminin” yeni cazibesini yükseltmek için Cíbola’dan uzak sırları hakkında Fransisken Arena Marcos de Niza’nın eyaletlerine karıştı. Almagro, Şili’ye yaptığı kârsız seyahatten sonra bile, başlıklar ve geniş yelpaze bölümünde kötü yönetildiğini düşündü.

Eğer Atahualpa’nın fidye parası eşyaların etrafında toplanmışsa (ve kendi İnkalarınızın görsel performanslarının çoğu İspanyollar tarafından altın külçelerinize eritilmişse), Almagro takviyelerle geldi. İnka tahtının diğer iddiacısı Huascar, Atahualpa’nın istekleri doğrultusunda güneyden öldürüldü. Yeni İspanyollar Atahualpa’yı ihanetle suçladıktan ve siz de bunu yaptıktan hemen sonra. Böylece yeni İspanyollar, yeni ve son derece hazırlanmış İnka krallığı üzerindeki siyasi gücün cevabını unuttular. Kasım ayında Cuzco’yu ele geçirdiler ve erkekler hemen şehri yağmalamak için işe koyuldular. Pizarro, kardeşleri Juan ve Gonzalo’yu orada kontrol altında tuttu ve siz de suya yöneldiniz.

Karavan uygulaması

Bu, çevrimiçi kumarhane web sitesinin anahtarlarının tek bir ekran türüne veya kendi cep telefonunuzun sahip olabileceği boyutlara iyi planlanmış bir şekilde dahil edilmesi anlamına gelir. Ekstra dönüşlere sahip olmak için yeni oyun sınırlamaları 0 dakikayı dener, düzenli teşvik finansmanı için geri dönüş ihtiyacı ise yeni bonusun 20 katıdır ve koyabilirsiniz. Yüzde ipuçları, koşullar ve şartlarda belirtildiği gibi ara sıra gidebilir, bu nedenle para yatırmadan önce kabul edilen komisyon ipuçlarını iki kez okuduğunuzdan emin olun. Conquestador yerel kumarhanesi hakkındaki yazı, teklif için çok sayıda başka çevrimiçi oyun buldu. Slot makinelerinden masa oyununa ve video pokerine kadar, beğenilerine uyan bir şey bulacağınızdan eminiz.

1580’den 1670’e kadar çoğunlukla, Brezilya’daki yeni Bandeirantes köle kullanımına odaklandı, 1670’ten 1750’ye kadar mineral çeşitliliği konusunda endişelendiler. Bu tür keşiflerin ve Hollanda-Portekiz Savaşı’nın bir sonucu olarak, Sömürge Brezilya, Tordesilhas Sıradağları’nın kısa sınırlarını, en yeni Brezilya ile hemen hemen aynı sınırlara kadar genişletti. İber Ortaklığı’ndan birkaç ay önce (1580-1640), İspanya, 1494 Tordesillas Paktı için Portekiz’in Brezilya’ya genişlemesini engellemeye çalıştı. İber Birliği’nden birkaç ay sonra, yeni Doğu Uzaklığı Portekiz tarafından yerleştirildi.

Home
Shop
Account
0